Sponsoring

Wemmers Installatiebedrijf b.v. maakt deel uit van de maatschappij en daar handelen wij naar. Zo ondersteunen wij diverse organisaties / personen, zie onderstaand.

Bart van den Berg
Wemmers is al jaren sponsor van NK schaatser Bart van den Berg. Kijk ook eens op: bartberg.nl

Aron Romeijn
Evenals Bart van den Berg wordt ook NK schaatser Aron Romeijn gesponsord door Wemmers.

DRC de Mol
DRC de Mol staat voor Dordtse rennersclub "de Mol", de club bestaat inmiddels ruim 75 jaar en is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Wielrenunie (KNWU).

Team Ottoland
Team Ottoland is een bonte verzameling wielrenners, uit Ottoland en omliggende dorpen, in het hart van de Alblasserwaard. Team Ottoland is geen vereniging. Het doel is samen te trainen om zo samen plezier te hebben in deze mooie sport, maar vooral ook om samen beter te worden.

Gospelkoor Shine
Gospelkoor Shine is een gemengd koor, gevestigd in Sliedrecht, dat bestaat uit zo’n 60 enthousiaste mensen in de leeftijd van 16 tot 50 jaar, die het fijn vinden om met elkaar te zingen en muziek te maken.

Sportvereniging SNA
SNA is een omni-sportvereniging van Bleskensgraaf, Molenaarsgraaf en omstreken.

Historische Vereniging Binnenwaard
Historische Vereniging Binnenwaard is opgericht op 24 oktober 1983. De voornaamste doelstelling van de vereniging is het bevorderen van de belangstelling voor en het vastleggen van de historie van de dorpen Bleskensgraaf, Brandwijk, Goudriaan, Molenaarsgraaf, Ottoland, Oud-Alblas en Wijngaarden die samen het werkgebied van de vereniging vormen.

VVAC
VVAC is een voetbalvereniging gelegen in Ottoland en telt op dit moment circa 500 leden die actief zijn in 29 teams. Waaronder twee meisjesteams, een kabouterteam en een G-team.

v.v. De Alblas
Op Sportpark Souburgh op de grens tussen Oud Alblas en Alblasserdam, huist voetbalvereniging "De Alblas". Met circa 550 leden waarvan ruim 275 jeugdleden, een aantal dat nog steeds groeit, zullen dit seizoen wekelijks 15 pupillen-teams, 9 juniorenteams (waarvan 1 meisjesteam) en 8 senioren-elftallen (waarvan 1 damesteam) hun voetbalwedstrijden in competitieverband spelen.

MVO Nederland
MVO is de afkorting van "Maatschappelijk verantwoord ondernemen", dit is een vorm van ondernemen gericht op economische prestaties (profit), met respect voor de sociale kant (people), binnen de ecologische randvoorwaarden (planet). Anders gezegd, het bedrijf neemt de verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op mens en milieu. Wemmers levert hierin een bijdrage doormiddel van de sponsoring van een adoptiekind en projecthulp in o.a. Brazilië. Meer informatie kunt u vinden op: www.mvonederland.nl/.