Sanitair

Iedere dag begint er mee. U draait de kraan open. Poetst uw tanden. Neemt een verfrissende douche. En maakt een toiletstop. Allemaal vanzelfsprekend. Maar denkt u zichzelf eens in, dat u iedere dag eerst water zou moeten halen. Om het vervolgens op een vuurtje het enigszins op te warmen. Logisch dat men vroeger allemaal na elkaar in dezelfde teil ging…!

Vandaag de dag hoeft dat niet meer. Wemmers verzorgt uw totale sanitair. Van toilet tot complete wastafel. Van stoomdouche tot whirlpoolbad. En alles wat u verder nodig heeft om te genieten van de huidige sanitaire mogelijkheden.

Het leveringsprogramma op het gebied van sanitair is op dit moment bijna onbeperkt. De juiste keuze maken is dan ook niet eenvoudig. Wemmers helpt u graag met deze keuze. Onze showroom brengt u al op ideeën. Aangevuld met onze uitgebreide documentatie en de mogelijkheid om de showrooms van onze leveranciers en groothandelaren te bezoeken, krijgt u een compleet beeld van alle mogelijkheden. Van klassiek tot modern.
Desgewenst verzorgt Wemmers ook het plan voor de inrichting van uw badkamer of toiletruimtes. Hierbij wordt gebruik gemaakt van driedimensionale tekenprogramma’s, zodat u een duidelijk beeld krijgt van de voorgestelde inrichting. Alsof u er zó in kunt stappen…!

En voor een vlekkeloze installatie kunt u op het sanitaire vakmanschap van Wemmers rekenen. Monteurs met jarenlange ervaring. Een servicedienst die 24 uur per dag en 7 dagen per week bereikbaar is.