Aannemers

Bouwprojecten worden steeds complexer. Aannemers hebben steeds meer een organiserende functie, waarbij vele partijen betrokken zijn. Opdrachtgevers, architecten, talloze onderaannemers, iedereen vecht om aandacht. Daarom is het een groot voordeel, dat Wemmers àlles op het gebied van installatietechniek aanbiedt. Of het nu om Centrale Verwarminginstallaties gaat of om Elektra. Of het om Sanitair gaat of om Dak, Lood en Zink. En of het nu om Loodgieterswerk gaat of om Koeling of Ventilatie. Wemmers weet er alles van.

Lean Bouwen
In verband met de steeds groter wordende complexiteit van de te bouwen objecten, zijn aannemers op zoek om de samenwerking met hun onderaannemers te verbeteren. Een van de mogelijkheden hierin is het werken met de zogenaamde “Lean-gedachte”. Dit wil zeggen dat voorafgaand aan de realisatie van een project goede afspraken en een juiste afstemming wordt gemaakt, ook de planning voor de uit te voeren werkzaamheden wordt tot in detail vastgelegd. Meer informatie over “Lean Bouwen” kunt u vinden op de site van Arpa: www.arpa.nl.

Met een team van rond de 30 professionals heeft u aan Wemmers een flexibele partner voor al uw installatiewerk in de utiliteitsbouw of particuliere sector bij zowel nieuwbouw als verbouw. Het resultaat is een optimaal werkende installatie die gerealiseerd is zonder kopzorgen. Want… Wemmers Installeert 't.